Magnetiseren is het geven van liefdevolle betrokken aandacht in de vorm van energie en het herstellen van de balans tussen lichaam, geest en ziel, waarbij het opruimen van blokkades centraal staat. Een hele mond vol, maar eigenlijk ook erg simpel. Eigenlijk magnetiseren we allemaal zonder dat we het in de gaten hebben … stel je een kind voor wat huilend binnenkomt omdat het gevallen is. Het eerste wat we doen is het kind liefdevol troosten, tegen ons aanhouden, geruststellen, kijken of er wondjes zijn. Langzaam wordt het kind rustiger, snikt nog wat na, kruipt nog even tegen je aan en gaat vervolgens weer buiten spelen.

De energie waarmee we dit doen zit in ons en is overal om ons heen, je bent je er niet eens bewust van. Toch heeft deze energie best wel veel kracht. De meeste mensen geven de meeste energie weg aan dagelijkse stress, zorgen, werk, piekeren over de toekomst, het werk, ziekte en ga zo maar door … Met andere woorden, we gebruiken onze energie niet bewust en niet gericht. Een magnetiseur bundelt deze energie als het ware en gebruikt deze energie bewust in zijn aandacht voor de patiënt.

Magnetiseren werkt in en via de lagen van de aura en de chakra’s en werkt actief met het verwijderen van negatieve energie en het opruimen van blokkades en trauma’s.

Magnetiseren helpt enorm bij het creëren van harmonie en balans in iemands leven. De basis hiervan is gelegen in het (leren) luisteren naar je innerlijke stem.