@ease|y © is een unieke op maat gemaakte combinatie van behandelingen met als doel ontspanning, kracht en jou unieke zelf te (her)vinden en in alle stormen van het leven vast te houden

Gun jezelf rust, uit rust komt de kracht

ingspire
Slecht inslapen, niet doorslapen, hoofdpijn, verkrampingen, hoge bloeddruk, spijsverteringsklachten (om maar eens enkele veel voorkomende klachten en gevolgen te noemen), maar ook je draai of je rust niet kunnen vinden kunnen je kwaliteit van leven negatief beïnvloeden.
Vaak is het balanceren tussen werk en gezin, ziekte en gezondheid, werk/hij/zij/hun of ik … en ga zo maar door. Niet lekker in je vel zitten, je onwel of oververmoeid voelen, of zelfs ziek worden is haast onvermijdelijk.

Als je troebel water met rust laat, wordt het vanzelf helder

Lao tse
In mijn praktijk vind je een luisterend oor en een begeleidende hand, sterker nog, veel meer dan dat… ervaring en persoonlijke aandacht en aanpak.
Door mijn uitgebreide kennis en ervaring in de reguliere medische geneeskunde, de natuurgeneeskunde en energetische behandelingen als reiki en magnetiseren kan ik een passend palet aan hulp bieden om tot rust te komen, de balans weer te hervinden, te ontspannen.

Hanneke B: “Dank je wel Marjan voor je luisterend oor en doortastende aanpak. Ik voel me gesterkt, meer in balans en lach de wereld weer toe”

Herman J: eindelijk kan ik weer wat beter slapen, voel ik me meer ontspannen, lukt het om los te laten (zoals dat zo mooi heet) en vooral voor mezelf kiezen. Juist de combinatie van behandelopties maakte (denk ik) dat ik me in relatief korte tijd zoveel beter voel.